Dit bied ik aan

Als vakleerkracht beeldende vakken ben ik jarenlang werkzaam geweest op diverse scholen in de regio noord-oost Overijssel. Na 25 jaar was de tijd rijp om de bakens te verzetten. Met de aankoop van de honderd jaar oude boerderij ‘de Voorzorg’, in het plaatsje Radewijk, kon ik mijn plannen gaan vormgeven. Het uitgestrekte landelijke dorpje Radewijk is 7 km. ten oosten van Hardenberg te vinden. Na een grootscheepse verbouwing is vanaf 1 maart 2013 de Potstal in gebruik als atelier voor diverse activiteiten o.a. schilderlessen; boetseerlessen; kinderatelier; creatieve workshops als invulling van een gezellig dagje uit met vrienden of vriendinnen; teambuilding; vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes. Echter, het onderwijs blijft na aan mijn hart liggen. Zo kunt u mij uitnodigen, om samen met uw schoolteam, een kunstproject op maat te ontwikkelen voor uw basisschool of voor het verzorgen van kunstzinnige gastlessen.