Boetseren naar de verbeelding

Op zoek naar boetseerlessen in de omgeving van Hardenberg? Laat u dan inspireren in atelier de Potstal te Radewijk. Tijdens de lessen boetseren naar de verbeelding is er ruimte voor vrije vormgeving.  In klei wordt onderzoek gedaan naar diverse beeldaspecten, zoals bijv. gestroomlijnd, hol en bol, ingesloten ruimte, ruimte en ritme enz. Dit leidt tot heel persoonlijke oplossingen en verrassende resultaten.

In de lessen boetseren naar model, gaat u op zoek naar de vormentaal van het menselijk lichaam. U doet dit onderzoek in klei onder deskundige begeleiding. Voor een blijvend resultaat worden de werkstukken, na een droogtijd van enkele weken, gebakken in een klei-oven bij een temperatuur van 1000 graden Celsius.

Atelier de Potstal is tweewekelijks open, van 1 oktober tot 1 april. Op woensdag- en vrijdagmorgen van 9.30u. tot 12.00u. Heeft u vragen neem dan gerust contact op.

cursus van 5 lessen € 110,- ; 10 lessen € 220,- ; losse lessen €25,-  De cursus wordt aangeboden exclusief klei-, bak- en glazuur- kosten

Contact opnemen