dag- en weekendarrangementen

Vrijgezellen- en andere feestjes

Atelier de Potstal in Radewijk, gemeente Hardenberg leent zich uitermate goed voor een kunstzinnig feestje. Samen een kunstwerk maken voor de bruid of de bruidegom, of zomaar om iets gezelligs te vieren met vrienden of familie! Onder deskundige leiding maakt u een schilderij of een beeldengroep. Na de workshop is er gelegenheid om het feest nog wat te rekken, zowel binnen bij de gezellige houtkachel, als buiten onder de hoge bomen. Bekijk ook de pagina bed & breakfast en laat u inspireren door de prachtige omgeving.

Inhoud van het arrangement:

Prijzen vanaf € 40,- p.p. op basis van 6 personen (exclusief materialen)

Logeren en (re)Creëren in Overijssel

Nadat u in de B&B de Potstal en/of in B&B de Oude Linde bent ontvangen met koffie, thee en kruidkoek, wordt u om 14.00u. verwacht in het atelier voor een workshop schilderen of boetseren. Onder deskundige begeleiding werkt u aan een persoonlijk kunstwerk. Onder het genot van een drankje en proeverijtjes uit de streek is het nog lekker nagenieten onder de hoge eiken. Tenslotte verrast uw gast -vrouw, -heer u op een (h)eerlijk 3-gangen diner.

Inhoud van het arrangement:

Prijzen: € 125,00 p.p. op basis van 4-8 personen (inclusief materialen, exclusief diner)

Voor meer informatie over de B&B de Oude Linde neemt u contact op met:             Ben Bakker

 

Knapzak arrangement

Om 10.00 u. arriveert u in Atelier de Potstal voor een workshop schilderen of boetseren. U wordt gastvrij ontvangen met een kop koffie of thee met kruidkoek van de molen.  Onder deskundige begeleiding werkt u aan een persoonlijk kunstwerk. Rond het middaguur vertrekt u naar Erve Ramaker waar u een gevulde knapzak ontvangt. Vanaf deze locatie maakt u een fietstocht of wandeling in het prachtige grensgebied met Duitsland. Na terugkomst bij Erve Ramaker kunt u in de namiddag uitblazen in de gezellige theetuin onder genot van heerlijke kop koffie, thee of een drankje met zoete en hartige lekkernijen uit deze streek.

Inhoud van het arrangement:

Prijzen: €50,00 p.p op basis van 6 personen (exclusief materialen)

Voor meer informatie over Erve Ramaker neemt u contact op met:                        Rezina Ramaker

Geïnteresseerd? Neem dan contact op om alle mogelijkheden rustig te bespreken.

Contact opnemen